Sov sött!

Nu ska jag dra mig tillbaka,måste lägga mig tidigt även fast jag börjar klockan 12,måste nämligen läsa i min bok"Ondskan"till imorgon vi läser den gemensamt i klassen.Hemsk bok men bra!


Puss på alla fina!






The fellow who thinks he knows it all is especially annoying to those of us who do.

Hej kom hem från skolan ett tag sen och sitter just nu och pratar med Astrid på facebook.Idag har jag inga läxor gud så skönt!!Och jag börjar klockan 12 imorgon Happy!Jag vill åka och shoppa i helgen för jag har sett ett par skor som är to die for!!Jag är helt besatt av skor!Men vi får se hur det blir med det.

Puss på kinden!

I want these shoes!!


Godnatt

Nu ska jag lägga mig för att jag känner att jag behöver det,jag tror inte det kommer gå så bra för jag är pirrig,hyper och glad som om något roligt,spännande men ändå  läskigt ska hända!?Och nej jag har inte den blekaste aning om vad detta skulle vara men men det kanske bara är för mycket te.Haha ah vi kör på det istället. för mycket te!!

Puss på kinden!

FACEBOOK

Hej,älskar ni inta bara facebook!!Det är det bästa som finns jag är beroende och är inne flera gånger om dagen.I självaste verket vet jag inte vad jag skulle göra om mitt Internet dog i en månad!!I LOVE!Ja kalla mig nörd......




Life is a tragedy for those who feel, but a comedy to those who think.

Hej,Astrid se att jag uppdaterade för lite så jag ska försöka skriva oftare.Hur har eran dag varit?..Idag hade jag ännu ett prov i franska det gick ganska bra!Tänkte egentligen följa med Fia efter skolan för hon behövde handla lite saker men jag har så
mycket att göra så bestämde mig för att inte göra det.Istället ska jag plugga SO,svenska och NO,jag vet att jag bara skriver om plugg men det är i princip det ända som händer just nu,men det kommer ändras snart...hoppas jag!

Puss på kinden!



Nothings wrong with being a little bit vain ,we need a little pretty cause this countrys insane.

Hej Hej,idag har skolan varit lite seg,jag hade matte prov sista lektionen och jag hoppas det gick bra!Igår bloggade ju inte jag för jag hade fullt upp. Jag hade varit med Fia i Centrum och köpte någon sjalaktig sak den kommer jag nog bara använda som en mys grej att ha hemma bara!Pluggade gjorde jag också..Vi har så hilmla mycket i skolan nu fick mer läxor i dag också.Men vet ni vad jag ska gå och göra nu då?Jo plugga för i morgon har jag Franska prov.


Puss på kinden!





Bild tagen i sommras

Natti!

Hehe,lite sent kanske men jag har verkligen haft fullt upp idag!Klockan tolv åkte jag och mamma på mässa ju och det var trevligt fanns mycket fint men tyvärr kan man ju inte koncentrera sig så bra man ser inte allt som finns.Efter det han jag vara hemma cirka en halvtimme innan jag skulle ut med Fia och fika super mysigt,vi hittar alltid något att prata om.När jag kom hem vid sex så började jag direkt och städa rummet och det tog sin lilla tid kan man säga.Jag har även hunnit tvätta håret JAG ÄLSKAR NY TVÄTTAT HÅR!!Det känns så skönt och luktar gott!Så nu är klockan 23:15 och jag ska definitivt dra mig tillbaka nu godnatt!


P.s såg att statistiken har gått upp och blev så glad!!


Puss på er!


Jag älskar dig Fia du är bara den bästa kompisen man kan ha!
Du får mig alltid att skratta med din galna humor!


Glad!

Nu känner jag mig Glad såhär klockan 00:18 på natten!Allt är bara så himla härligt för det mesta känns det som!Jag känner mig mest glad för alla andras skull haha !Så intressant att dela med sig på bloggen men det är väl det den är till för antar jag,hihi.Det blir nog med sista inlägg trodde det förra skulle vara det men nej!



Min mamma och kusin barn Ludvig så söt liten bebis!!Han är lite knubbig
(det ska bebisar vara)så dem kallar honom Buddha! Haha hoppas bara han slipper det
vid 14 för då kanske det plötsligt inte är så kul längre.

Godnatt människor!



Hej!

Dålig uppdatering förlåt!Men nu ska jag blogga har bilder också!Igår hade vi jätte trevligt gick först och åt sen gick vi hem till Oliver där vi pratade och kollade på film allmänt mys bara!Var hemma kring tolv tiden och var helt slut,det var därför jag inte bloggade igår.Imorgon måste jag upp i skaplig tid också för jag och mamma ska på juvel mässa ska bli spännande och kul!

Bilderna!

Fin bild på Anders haha!





Söta Eli!



Eli orkade inte gå hela vägen i sina klackar så hon fick lite hjälp av Jakke,haha!






Eli!




Söta Fia!



Jag!


!
Fia igen
Och Astrid som blev lite trött,hihi!
Samuel och Oliver kom tydligen inte med på någon bild tyvärr...men för övrigt
älskar jag mina vänner så underbara!

Puss på kinden!


Fixa mig.

Hej hej nu har jag kommit hem från skolan och städat så nu ska jag bara byta kläder sedan ska jag ut till bussen kl 18 med mina kompisar vi ska nämligen träffa några till på Sollentuna och gå hem till Oliver,för vi har ingen aning hur man tar sig till honom.Men nu ska jag gå och fixa mitt hår!


Puss på kinden!

MATTE!

Ja det är vad jag håller på med och det är inget vidare kul!Matte är inte direkt ett favorit ämne.Men jag har prov på tisdag och jag vill gärna att det ska gå bra!Min dag har varit rätt så seg slutade inte förens halv fyra eller något sånt.Nu ska jag plugga vidare.

Puss Puss



Life is the only game in wich the object of the game is to learn the rules...

Nu ska lilla jag sova!Slog på teven och måste bara säga vad i helvete ska "kungarna av tylösand" vara??Vilket skit program!Nästan wannabe big brother eller paradise hotel och det är inte heller bra!!......Men som sagt mot sängen nu!
Puss Puss!
Åhh jag älskar denna bild!Kan inte riktigt sätta fingret på varför men det
är något magiskt med den,jag har en likadan affisch i mitt rum...underbart!
Det är som sagt Dior Lady Blue Shanghai med Marion Cotillard en otroligt vacker
fransk skådespelare.

Fika!

Hej hej,idag var  jag åka fika med mina fina kompisar efter skolan i Karlberg,det var jätte mysigt fast vi kunde inte bestämma var vi skulle fika vilket var lite störande haha.Jag tog inga bilder och har kommit på att jag kanske borde ta bilder oftare för bloggen blir lite roligare då!Ska förbättra mig.Jag ska försöka blogga oftare också så jag bloggar senare ikväll.
Puss på kinden!

Länka Igen!!

Haha,nu ska jag länka igen nämligen min söta kompis Astrid som just startat en ny blogg.Läs den!!Jag länkar den bland alla andra bloggar också!http://thoughtsbyastrid.blogg.se/



Astrid

Länkar

Läs min fina kompis blogg!!!Hon heter Sanna och jag kommer länka den nere vid mina andra kompisar så kolla in den!!!
Puss å Kram!!
Sanna

Edsbacka marknad

Hej!Idag har jag stått och sålt kaffebröd med klassen på Edsbacka marknad det gick inte så bra för oss som hade första passet men det var nog bara för att det var så tidigt.Resten av dagen har spenderats med att skaffa viruskydd till datorn,jag har ingen vidare lust att bli hackad!Igår var jag med min kompis Sanna på kvällen det var trevlans!Usch jag kom just på att jag har ett projekt jag måste göra klart till tisdag (snyft)...Nu ska jag ringa min kompis Hejdå!
Puss på nosen!

Den bästa spegeln är en gammal vän!

Hej!Jag bloggade inte igår för att jag var så trött när jag kom hem att jag i princip gick och sov direkt.Men igår var det jätte mysigt vi kollade på My sisters keeper och Paranormal activity jag grät första filmen och var skit rädd andra filmen!Gud den var skit läskigt tyckte jag!Fia hade hållit för ögonen så hårt så att hon hade fått nagelmärken på kinderna?!Haha.Nu ska jag upp och äta frukost.

Puss på nosen!

Paranormal activity det här är när hon går i sömnen usch!!


Kort inlägg!

Hej nu är jag hemma från skolan och har packat mina väskor för att mamma ska hämta mig exakt nu haha!Jag bloggar senare ikväll är planen att ha en mysig tjej kväll hemma hos fia med Astrid ,Eli skulle vara med också men hon kunde inte tråkigt.. Men nu måste jag gå för mamma kommer säkert alldeles strax!

16 and pregnant!

Hej!Just nu sitter jag och kollar på 16 and pregnant,jag tycker faktiskt att det är ett sorgligt program med tonåringar som blir gravida vid 15!?Jag behöver plugga också för imorgon ska jag ha grammatik prov i engelska och läxförhör i franska och matte läxa super! läxorna kommer bara bli värre...


Puss på nosen!

Om mina vänner var skor!

Jag var inne på Anaginas blogg för ett tag sedan och såg att hon hade gjort detta och tänkte "jag måste prova!"Så nu tog jag ut 4 av mina närmsta tjej kompisar och ska göra detta.Valde att bara göra tjejer för jag tänkte att det blir lättare.

Sofia (skitmusiken):

Ja!!Har har vi den Lång och vass klack..ganska rolig klack sko men ändå farlig på grund av klacken.Men eftersom den är i lack kan  man tänka att om det inte var en klack hade den varit lite puttinutti lite som fia!!Vass men ändå PUTTINUTTI!






Sanna
Den som är randig!Färgglad men ändå avslappnad och tjejig med paljetterna!!Exakt som Sanna!!






Eli (omjagvarenfisk):

Små rosa och gulliga!Men dem har en klack också så dem år inte helt innocent liksom!xD




Astrid (jonssonweckam):

Tagen från skotävlingen på Nelly vet inte vem som har gjort dem med det såg ut som Astrid.Hon är lite blommig av säg.Fast hon vågar säga ifrån så det är lite nitar på!hahah jag tror att jag är lite flumm!


Det här betyder inte att det är skor som jag kan se dem köpa eller jag tycker är särskilt snygga om ni trodde det,dem bara beskriver dem rätt bra.det var svårare än jag trodde!det här blir sista inlägget för jag måste sova snart.Godnatt!
Puss på nosen!


Ensamheten är ett trevligt ställe att besöka,men ett dåligt ställe att stanna.

Cha Cha Bloggen!Haha skojja men Hej! Förlåt att jag inte har bloggat på länge men jag har inte hunnit jag har massa läxor och ett projekt till engelska plus ett grammatik prov på fredag.Usch men nu ska jag gå och göra franska.

Puss på nosen!

P.s Rubriken har inget att göra med något det var bara ett bra citat.

Godnatt!

Nu ska jag dra mig tillbaka ska duscha och tvätta håret först men det tar ett tag så jag skriver Godnatt nu.Imorgon börjar jag 08:10 så jag kommer inte hinna blogga på morgonen tyvärr jag hinner knappt äta frukost så..Oj jag vet inte ens vad jag ska ha på mig heller kom jag på nu panik!Haha.



Jag vet inte vems bebis det är hittade den på Facebook!Men det måste ju vara världens underbaraste unge Herregud sååå söt!Kolla bara på lilla munnen och fingrarna!Usch jag brukar säga att det måste vara kriminellt att vara så söt när jag tycker att någon är det men det här är ju bara en helt ny nivå av söt liksom!!

9 11

Jag insåg just att det var 9 11  igår och blev lite nedstämd.Alla dagar som det hände stora katastrofer på är lite sorgsna tänk hur många gick bort den dagen jag kände personligen ingen som dog den dagen men jag har sympati för dem som gör det.Det är lite som tsunamin visserligen var det en naturkatastrof jag kände en hel familj som dog i tsunamin i Thailand.Dem är nu begravda i Sverige.World Trade Center var också viktigt för dem som bodde i New York,om ett plan flög in i Stockholm Stadshus skulle  det vara hemskt.
Basfakta
Plats New YorkUSA (1:a & 2:a)
Arlington CountyVirginia, USA (3:e)
nära ShanksvillePennsylvania USA (4:e)
Datum 11 september 2001
(08:46 – 10:28 UTC –4)
Attacktyp Flygplanskapningmassmord,självmordsbombningterrorism
Döda 2 977 offer[1] och de 19 kaparna
Skadade 6 000+
Denna bild kommer antagligen som var på en sån här
sightseeing båt man kan åka ut med.Det är då båda Twin Towers
som brinner.

Hett tips eller inte?

Ah det undrar jag? I höst har jag sett att det är väldigt inne med en tunn strumpa i sina heels och jag har alltid tänkt gud va fult!Men jag vet inte, vänta ni bara jag kommer säkert komma i det om en måndag och tycka det är skit snyggt om man gör det rätt det vill säga absolut inte tjocka strumpor och kil klackar!Men om om du vill  vara high fashion kör på detta det är rätt snyggt ändå!
Det här är  burberry versionen men allt dem gör ser ju alltid
rätt ut!

Mot Västerås!

Ja,nu ska jag strax till bilen och åka till Västerås på Kräftskiva jag fick nyss reda på att jag ska sova där också yeey!Det är jag inte så taggad på...Idag ha har jag på mig en svart stickad väst jag fick hem skickad av farmor från USA igår en svart pennkjol från monki och ett vitt linne med svarta skinnstövlar!Det känns lite sådär!Jag har ett halsband på mig också men jag vet inte vart det kommer ifrån..Håret är i en bulle.Tyvär har jag ingen bild :(Menmen ni fattar!Nu ska jag rusa iväg.
Puss på nosen!

Bonjour!

Idag var jag en snabbis i sollentuna centrum med Astrid vi letade kofta till henne men istället blev det en stor halsduk..Jätte fin!Imorgon ska jag till västerås på Kräftskiva så jag vet inte om jag kommer uppdatera men jag tror det.Men du ska jag upp till köket och göra te.
Puss på nosen!

Idol!

Nu sitter jag i mitt rum med en kopp te och kollar på Idol!Mysigt!Många är faktiskt väldigt duktiga här i Stockholm.Jag tänkte också säga det att i helgen kommer jag börja ha mer bilder för jag glömde min kamera sladd hos pappa som man behöver för att ladda upp bilderna!
Puss på nosen ,Kristin!

Ny kategori!

Hej Hej,nu har jag kommit hem från skolan eller jag har varit hemma ett läänge ni ska inte tro att jag går i en slav skola eller något haha.Dagen var bra jag har skrattat så mycket så jag tror att jag är odödlig nu!Men nu är det så att jag har startat en ny kategori som kommer heta "Grattar på Födelsedagen" där skriver jag grattis till mina kompisar, det är mitt sätt av att komma ihåg så jag vet när dem fyller, så ja verkligen intressant för er att veta men ja så är det.Det kommer komma några snart eftersom det är många som fyller år fast flest på våren nu blir det långt så jag ska sluta störa!
Kram så länge Kristin!
Denna tjej fyller år snart!det vill säga hon längst fram inte jag och Astrid
i bakrunden.Dem har också bloggar så kolla in dem!
Elis är omjagvarenfisk.blogg.se en länk finns på min blogg vid länkar.
Astrids är jonssonweckman.blogg.se
Detta är en tjej som fyller snart söta Eli!Det vill säga hon längst fram inte jag och Astrid i bakrunden haha!Dem har båda bloggar så kolla in dem.Omjagvarenfisk.blogg.se är Elis och Astrids är jonssonweckman.blogg.se

Första inlägget!

Hej hopp!Detta är mitt första inlägg tack till min kompis Fia som har fixat!Jag börjar bara med en kort beskrivning på mig själv jag är 14 år bor i Stockholm och älskar Mode och Dans...mitt blogg namn har inget att göra med var jag heter på riktigt jo Kristin men inte Josefine det är bara ett smeknamn jag har för det rimmar lite hihi..ja mycket intressantare än så blir det inte just nu.Men hursomhelst så kommer jag försöka uppdatera bloggen varje dag så ni vet det var allt för mig just nu!

Puss på nosen!

Varsågod kikkis!

Sådär ja nu har jag skapat dig en blogg! <3

RSS 2.0